konsultation

Konsultation


Jeg tilbyder filosofisk vejledning til dig, der har lyst til at få mere livsglæde i dit liv; til dig, der ønsker større klarhed, mere visdom, mere venlighed, at finde svar på spørgsmål eller hjælp til at stille spørgsmål; til dig, der har brug for hjælp til at foretage valg; til dig, der har brug for at forstå og blive forstået; til dig, der har lyst til at blive klogere på dig selv og livet.


Min metode er ikke-terapeutisk og jeg arbejder med fire aspekter;

refleksion, stilhed, bevægelse og berøring. 

Hvor konsultation er forskellig, og det er helt op til dig, hvilke aspekter der skal i spil, og hvor meget de hver især skal fylde.


Refleksion

Udgangspunktet vil altid være en samtale, hvor målet er at skabe et undringsfællesskab, hvor intet fra starten bliver taget for givet, men hvor du gennem en eksperimenterende, spørgende, famlende og filosoferende samtaleproces, bliver mere afklaret på dine egne livsværdier, værdier i forhold til et studie- eller arbejdsliv, muligheder, ressourcer og potentialer eller hvad der er aktuelt.


Stilhed

Derudover har du mulighed for en kort guided meditation undervejs i samtalen hvis der er behov for at lade hovedet hvile for en stund eller bagefter, hvis det passer bedre.


Bevægelse

Ind imellem kan det være rart at få god kontakt til kroppen, især når der er meget at tænke over og tale om, så der er også mulighed for at vi går en tur mens vi taler eller blot holder en lille pause, hvor vi laver åndedrætsøvelser, lidt chi gong eller yoga eller bare strækker kroppen.


Berøring

Healing er en fantastisk måde at arbejde med vores energisystem på. Gennem berøring og nærvær er det muligt at få 'ro på systemet' og opleve større helhed både fysisk og psykisk. Det er simpelt og subtilt, afslappende og givende.

Denne healingsform er bygget på Bob Moores indsigter omkring sammenhængen mellem det menneskelige energisystem og de muligheder vi har, for at udfolde os på flere niveauer.Individuel konsultation: 600 kr.